Skip to main content

Ontbramen en kantafronding

Ontbramen met een schuurband

Tijdens het laserproces ontstaat een braam aan de uitgangzijde van de laserstraal. Doordat wij met een fibertechniek lasersnijden garanderen wij een snede zonder braam bij staal en rvs tot een dikte van 10 mm. Mocht er toch een braam ontstaan dan wordt de braam verwijderd.

Kantafronding met roterende borstels

Na het ontbramen blijven scherpe kanten behouden. Indien wenselijk kunnen wij een radius kantafronding maken. Dit proces wordt dubbelzijdig uitgevoerd.

Loewer ontbraam- en kantafronding machine

Met onze Loewer machine kunnen wij zowel ontbramen met een schuurband als kanten afronden met roterende borstels. Dit tot een maximale doorlaat van 1500 mm. Wij leveren uw plaatonderdelen zonder bramen. Kantafronding is uw keuze.

Heeft u andere specifieke wensen voor de afwerking van u plaatonderdelen? Wij kunnen u plaatonderdelen bijvoorbeeld ook voorzien van een geslepen of geborstelde finish of de oxidehuid wegnemen. Wij denken ten alle tijden graag met u mee.

Afbramen, kantafronding, borstelen en schuren 

Afbramen door middel van een ronddraaide schuurband, kantafronding door middel van roterende borstels. Zijn er specifieke wensen betreft de radius van de afronding of de finish van uw product? Alles is altijd bespreekbaar. Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw artikelen ook voorzien van een geslepen of geborstelde finish of het wegnemen van de oxidehuid. 

Waarom Kwaliteit Plaatwerk?

  • Standaard uw plaatonderdelen braamvrij geleverd
  • Kantafronding is uw keuze
  • Maximale doorlaat 1500 mm
Offerte aanvragen